Bedrijf contact dagen 

Beschrijf hoe je het netwerken hebt aangepakt. Verliep dat goed? Wat zal je in de toekomst anders doen?

Ik heb veel gepraat met bedrijven die daar waren veel vragen gesteld. Er waren veel bedrijven maar de meeste was niet zo interessant dus ik moest nog interessante bedrijven zoeken. Maar ik had ook het gevoel dat ze niet zo actief waren de meeste van de bedrijven waren helft aan het slapen. Maar in tegen deel was er ook actieve bedrijven waarvan dat ik de visitekaartjes heb. Later zou ik aan mij houding opletten en op mij Nederlands dat ik algemeen Nederlands spreek en als ik iets moet vertellen dat ik mij handen ook gebruik voor de rest was ik goed bezig ik heb veel vragen gesteld ik was vriendelijk tegen mensen.

Wie observeerde je (medestudent of extern persoon) die in jouw ogen goed netwerkte? Waarom vond je dat die persoon dat zo goed deed? 

Ik vond dat Brendan goed aan het netwerken was omdat hij veel vragen stelde en heelde tij aan het focussen was en wanneer dat hij moest iets uitleggen hij maakte gebruik van zijn handen en hij was ook heel beleefd tegen mensen. Ik denk dat hij het heeft heel goed gedaan.

Denk na over je eigen non-verbaal gedrag en beschrijf wat je goed deed en wat je minder goed deed?

Wat dat ik goed deed was veel vragen bij een vraag met glimlach antwoorden als ik een vraag had zorgde ik dat het beleeft over kwam en wat ik niet zo goed deed was wanneer dat ze iets aan het uitleggen waren kon ik mij niet zo goed concentreren door het lawaai van anderen mensen maar toch deed ik mij best nog een minpunt was wanneer dat ik aan het praten was met al die bedrijven en ik moest iets uitleggen ik maakte geen gebruik met mij handen er was veel geluid en ik kon mij niet zo goed concentreren droom moest ik altijd rond mij kijken bij een uitleg en dat was een beetje irritant.

Denk na over je luistergedrag en beschrijf wat je goed deed en wat je minder goed deed?

Ik heb goed geluisterd naar bedrijven wanneer dat ze iets aan het uitleggen waren ik maakte oogcontact en goed luisteren want als ze uitleg geven en je kijkt naar grond dan denken ze dat je niet geïnteresseerd bent in wat ze vertellen. Daarom vind ik het belangrijk om oogcontact te maken tijdens luisteren want je toont meer interesse en dat komt beter over