Mondeli is een platform van onze groep SBP.

Wat is Mondeli?

Mondeli is een platform voor ouderen die geschikt is om foto’s te kunnen delen met hun familie en via mondeli kunnen ze dan ook beetje werken met computer als ze eventueel niet kunnen werken met computer.

Wat is bedoeling van Mondeli?

is om families dichter bij elkaar te brengen en ervoor zorgen dat de ouderen een beetje zicht krijgen op online wereld.

Hoe heb ik deze site gemaakt?

Als eerst heb een template gekozen die ik mooi vond en dat het een simpele template is voor mensen die deze website gebruiken daarna heb ik veel met plugins gewerkt waaronder: -Contact Form 7

– Google Photos & Picasa Viewer

–  Members

–  Social Login, Social Sharing by miniOrange

–  Super Simple Event Calendar

– Theme My Login

– Weather Underground

wat is Contact Form 7?

Met Contact Form 7 kan men meerdere contactformulieren beheren en heeft men de mogelijkheid het formulier en de e-mailberichten flexibel met eenvoudige opmaak aan te passen.

wat is Google Photos & Picasa Viewer?

plug-in voor Google Fotogalerie om uw Google Fotoalbums weer te geven op uw WordPress-blog. Google Fotogalerie is gebaseerd op Google Picasa API. Gebruik de plug-in om uw Google Fotoalbums (Picasa) op uw WordPress-blog te tonen. Met behulp van de shortcodes is het eenvoudig om een ​​enkel album of al uw albums in te voegen. 

Wat is Members?

Members is een plug-in die uw controle over uw blog verlengt. Het is een invoegtoepassing voor gebruikers, rollen en mogelijkheden die is gemaakt om van WordPress een krachtigere CMS te maken. 

Wat is Social Login, Social Sharing by miniOrange?

Social Login maakt sociale login, sociaal delen, sociale reacties mogelijk met behulp van sociale login-apps zoals Google, Facebook, Twitter, Vkontakte, LinkedIn, Windows Live, Instagram, Amazon, Salesforce.

Wat is Super Simple Event Calendar?

Super Simple Event Calendar is een evenementenkalender voor mensen die gewoon iets simpels willen voor evenementen. Het doel is om een ​​eenvoudige manier te bieden om evenementen aan uw bezoekers te tonen.

Wat is Theme My Login?

Thema Mijn login stelt u in staat om de standaard inlogpagina van WordPress te omzeilen die niets lijkt op de rest van uw site. In plaats daarvan krijgen uw gebruikers de aanmeldings-, registratie- en wachtwoordherstelpagina’s direct in uw thema te zien. 

Wat is Weather Underground?

Wunderground.com heeft de meest nauwkeurige en diepgaande weersinformatie. Het zijn ook geen slechte bedrijfsreuzen, en weer-geeks, wat leuk is. Deze plug-in gebruikt de Wunderground API voor zijn nauwkeurige voorspellingen.

ik vond het heel leuke opdracht en ik heb er veel uit geleerd. 

Categorieën: Informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *